Home > Certificering

Certificering

3-in-1 Dienstverlening heeft de kennis en expertise in huis om de juiste medewerker te selecteren bij de juiste opdracht. Hierbij is veiligheid zeker een aandachtspunt. Om deze veiligheid te waarborgen, zijn wij aangesloten bij de NBBU en VCU-gecertificeerd, waardoor wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Veilig voor u en voor de medewerkers.

VCU certificering
VCU (Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties) is gebaseerd op VCA. Het is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel getoetst worden. VCU-certificering is bedoeld voor uitzendorganisaties die personeel beschikbaar stellen aan VCA-gecertificeerde bedrijven, die werkzaam uitvoeren met een verhoogd risico of werken in een risicovolle omgeving, zoals fabrieken, installaties, werkplaatsen en grote projectlocaties.

Alle medewerkers van 3-in-1 Dienstverlening krijgen een voorlichting van de eventuele risico’s met betrekking tot veiligheid en gezondheid die zij bij bepaalde functies lopen. Op deze manier gaan zij altijd verantwoord te werk.

NBBU
3-in-1 Dienstverlening is aangesloten bij de brancheorganisatie NBBU. Dit is de brancheorganisatie van uitzendondernemingen die de belangen behartigt van uitzendorganisaties die actief zijn in het midden- en kleinbedrijf.

NEN 4400-1
Als uitzendorganisatie zijn wij NEN 4400-1 gecertificeerd. De NEN 4400-1 norm is een nationale norm, die eisen stelt aan in Nederland gevestigde uitleners en (onder)aannemers van werk met betrekking tot de afdracht van belastingen en sociale premies en gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. Het doel van de norm is het risico voor opdrachtgevers op verhaal en boetes van Belastingdienst en andere overheidsinstanties te beperken.

CV uploaden

Vragen? Bel ons op 038 - 385 12 10

Betrouwbaar

3-in-1 Dienstverlening is een specialist in het bemiddelen van vakbekwame medewerkers in de grond-, weg- en waterbouw, bouw en transport en logistiek. Wij staan voor professionaliteit, kwaliteit en zijn betrokken bij uw organisatie. Dat maakt ons een betrouwbare partner. Onze medewerkers zijn talenten in dit vakgebied en beheersen alle facetten van het vak. Zij hebben de benodigde ervaring, opleidingen en certificaten. Daar kunt u van op aan.