Home > Nieuws

Nieuws

———————————————————————————–

Stations werk

Station Zwolle

Op dit moment zijn de werkzaamheden op Station Zwolle in volle gang om het rangeerstation een nieuwe indeling te geven. Het werk word uitgevoerd door Strukton waar wij via een onderaannemer volop werknemers aan detacheren. Deze werkzaamheden gaan 7 dagen in de week dag en nacht door, waarbij onze werknemers 12-uurs diensten maken.

———————————————————————————–

3-in-1 Dienstverlening 10 jaar!

1 januari 2017 was het alweer 10 jaar geleden dat 3-in-1 Dienstverlening is opgericht als dochteronderneming van Visscher B.V. Destijds voorzichtig begonnen en inmiddels al enige jaren een volledig zelfstandig draaiende organisatie. Tegenwoordig werken er dagelijks zo’n 40 mensen voor 3-in-1 Dienstverlening.


CV uploaden

Vragen? Bel ons op 038 - 385 12 10

Betrouwbaar

3-in-1 Dienstverlening is een specialist in het bemiddelen van vakbekwame medewerkers in de grond-, weg- en waterbouw, bouw en transport en logistiek. Wij staan voor professionaliteit, kwaliteit en zijn betrokken bij uw organisatie. Dat maakt ons een betrouwbare partner. Onze medewerkers zijn talenten in dit vakgebied en beheersen alle facetten van het vak. Zij hebben de benodigde ervaring, opleidingen en certificaten. Daar kunt u van op aan.