Home > Over 3-in-1

Over 3-in-1

3-in-1 Dienstverlening is specialist in het bemiddelen van talent in de grond-, weg- en waterbouw, bouw en transport en logistiek. Wij zijn uw partner voor werving & selectie, detachering, het invullen van (tijdelijke) vacatures. Wij zijn ervaren en staan voor professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid met persoonlijke aandacht. Dit kunnen wij waarborgen, doordat wij in een klein team werken. Wij hebben een goed inzicht in de kwaliteit van de medewerkers en het werk. Dit samen met onze vakkennis en achtergrond maakt dat wij in staat zijn om de juiste medewerker bij de juiste vacature te selecteren. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Wij zorgen voor de juiste match!

Partner voor werkgevers
Een goede match vinden tussen werkgever en werknemer is niet altijd vanzelfsprekend. Wij kunnen u hierbij helpen. Onze kerntaak is het schakelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Wij gaan voor u op zoek naar de juiste medewerker en zorgen vanuit gerichte expertise voor de juiste match. Zo kunt u zich richten op uw kerntaken en uw ambities waarmaken.

3-in-1 Dienstverlening is een betrouwbare partner voor het invullen van al uw (tijdelijke) vacatures. Wij vullen uw (tijdelijke) vacatures snel, flexibel en effici├źnt in met gemotiveerde en vakbekwame medewerkers. Zij worden voor iedere vacature gescreend en voldoen daardoor altijd aan de door u opgestelde functie-eisen. Onze medewerkers zijn immers de basis van uw en ons succes!

Geïnteresseerd geraakt? Ontdek de toegevoegde waarde van 3-in-1 Dienstverlening en neem vandaag nog contact met ons op.

Partner voor werknemers
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan in de grond-, weg- en waterbouw, bouw of transport en logistiek wil je weten waar je aan begint. Je wil die perfecte baan die bij je past. Doordat onze selectieprocedure uiterst zorgvuldig is, kunnen wij zorgen voor de juiste match. Vanuit onze ervaring en achtergrond gaan wij graag het gesprek met je aan. Wij luisteren naar je wensen en kijken naar je kwaliteiten. Alleen zo kunnen we de ideale match maken tussen werknemer en werkgever en ga jij met veel plezier naar je werk.

Ben jij dat talent wat wij zoeken en wil je weten wat 3-in-1 Dienstverlening voor je kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op.

CV uploaden

Vragen? Bel ons op 038 - 385 12 10

Betrouwbaar

3-in-1 Dienstverlening is een specialist in het bemiddelen van vakbekwame medewerkers in de grond-, weg- en waterbouw, bouw en transport en logistiek. Wij staan voor professionaliteit, kwaliteit en zijn betrokken bij uw organisatie. Dat maakt ons een betrouwbare partner. Onze medewerkers zijn talenten in dit vakgebied en beheersen alle facetten van het vak. Zij hebben de benodigde ervaring, opleidingen en certificaten. Daar kunt u van op aan.