Home > Werkgevers

Werkgevers

U zoekt talenten in de grond-, weg- en waterbouw, bouw of transport en logistiek? Dan is 3-in-1 Dienstverlening uw partner voor werving & selectie, detachering en invullen van (tijdelijke) vacatures. Wij zijn ervaren en staan voor professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid met persoonlijke aandacht. Wij zorgen voor de juiste match!

Uitzenden en detacheren
Personeel nodig voor een week, een maand, een jaar of op projectbasis? Zet onze werknemers in, wanneer u ze nodig hebt. Uitzenden en detacheren is het meest flexibele dienstverband wat 3-in-1 Dienstverlening biedt. U heeft maximale flexibiliteit en een zeer laag risico. Alles wordt voor u geregeld. Wij zorgen voor: werving & selectie, uitbetaling van salarissen, afhandeling van ziekte en loonadministratie. Ook zorgen wij, wanneer dat nodig is, voor vervoer. Zo kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten.

Werving & selectie
Hebt u zelf geen tijd voor een werving & selectieprocedure? Zet 3-in-1 Dienstverlening in. Wij begeleiden en adviseren u met het inzetten van het juiste traject. Vanuit onze ervaring en achtergrond selecteren wij de juiste kandidaat voor u. Wij hebben een uitgebreid kandidatenbestand en maken gebruik van verschillende kanalen om de geschikte medewerker voor u te vinden. Wilt u de beste kandidaat die bij uw organisatie past? Neem contact met ons op en vraag naar wat wij voor u kunnen betekenen.

Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ervaar de toegevoegde waarde van 3-in-1 Dienstverlening.

CV uploaden

Vragen? Bel ons op 038 - 385 12 10

Betrouwbaar

3-in-1 Dienstverlening is een specialist in het bemiddelen van vakbekwame medewerkers in de grond-, weg- en waterbouw, bouw en transport en logistiek. Wij staan voor professionaliteit, kwaliteit en zijn betrokken bij uw organisatie. Dat maakt ons een betrouwbare partner. Onze medewerkers zijn talenten in dit vakgebied en beheersen alle facetten van het vak. Zij hebben de benodigde ervaring, opleidingen en certificaten. Daar kunt u van op aan.