Home > Werknemers

Werknemers

Ben jij een talent in de grond-, weg en waterbouw, bouw of transport en logistiek en op zoek naar een nieuwe baan? Dan is 3-in-1 Dienstverlening jouw partner voor het vinden van de juiste baan. Tijdelijk of vast; fulltime of parttime; wij zorgen voor de juiste match. Wij werken in een klein team en onze medewerkers doen alle facetten van het uitzendwerk. Wij staan voor een professionele en persoonlijke aanpak en gaan voor het beste resultaat.

Partner voor werknemers
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, wil je weten waar je aan begint. Je wil die perfecte baan die bij je past. Doordat onze selectieprocedure uiterst zorgvuldig is, kunnen wij zorgen voor de juiste match. Vanuit onze ervaring en achtergrond gaan we graag met je in gesprek. We luisteren naar je wensen en kijken naar je kwaliteiten. Alleen zo kunnen we de ideale match maken tussen werknemer en werkgever en ga jij met veel plezier naar je werk.

Wil jij weten wat 3-in-1 Dienstverlening voor jou kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs.

http://www.3-in-1dienstverlening.nl/banen/

CV uploaden

Vragen? Bel ons op 038 - 385 12 10

Betrouwbaar

3-in-1 Dienstverlening is een specialist in het bemiddelen van vakbekwame medewerkers in de grond-, weg- en waterbouw, bouw en transport en logistiek. Wij staan voor professionaliteit, kwaliteit en zijn betrokken bij uw organisatie. Dat maakt ons een betrouwbare partner. Onze medewerkers zijn talenten in dit vakgebied en beheersen alle facetten van het vak. Zij hebben de benodigde ervaring, opleidingen en certificaten. Daar kunt u van op aan.